EU:n sähköisen yksityisyyden suojaa koskeva direktiivi

Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä lippujen ostamisen ja muiden toimintojen hallintaan (mm. ostoskori ei toimi ilman hyväksyntääsi) . Käyttämällä verkkosivustoamme, olet samaa mieltä siitä, että voimme sijoittaa tämän tyyppisiä evästeitä päätelaitteelle.

Tepika

Seuran esittely

Tepika ry. on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenseura. Tepika pyrkii edistämään tanssiurheilun ja tanssiliikunnan harrastusta keskisessä Suomessa tekemällä lajia tunnetuksi ja järjestämällä opetusryhmiä. Tepika on myös Nuori Suomi-sinettiseura jo vuodesta 2007.

Kaikille avoimia opetusryhmiä ovat kilpatanssin alkeet sekä erilaiset harrastetanssiryhmät. Lukujärjestyksestä löytyy myös erityisliikuntaryhmät niin lapsille kuin aikuisillekin. Lisäksi seuralla on viikossa useita ryhmiä eri tasoisille kilpatanssijoille. Uutuutena nyt Latin Show-ryhmä! Lisätietoja ja tarkemman lukujärjestyksen löydät osoitteesta www.tepika.fi

Ryhmiin voi osallistua liittymällä seuran jäseneksi ja maksamalla ryhmän kauden harjoitusmaksun. Kokeilukerta on aina ilmainen.

Tepika tarjoaa tanssin iloa ja riemua kaiken ikäisille, kaikenlaisille ihmisille.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

Palvelun tuottaja KTRoy

www.ktroy.fi

Yhteydenotot ja tukipyynnöt

support@ktroy.fi